Celkovo: 0.00€

Nákupný košík je prázdny

Moderný interiér: Ako vybrať a nakombinovať doplnky do vášho interiéru?

Niekedy nenápadné, inokedy neprehliadnuteľné. Sú to však práve ony, ktoré robia domov domovom. Reč je o doplnkoch interiéru. Ich výber neuponáhľajte, dajte si na tom naozaj záležať. Čo by vám nemalo chýbať?

 

Obrazy a fotografie

Bez dekorácií na stene by obývačka pôsobila stroho a smutne. Rozvešané obrazy a fotografie mu naopak dodávajú útulnosť. Nástenné umenie naviac dobre odrazí osobnosti členov domácnosti a dodá miestnosti jedinečný ráz.

Veľkoformátový obraz či rodinná fotografia sa bude najlepšie vynímať nad sedacou súpravou s konferenčným stolíkom, ktoré tvoria centrálnu časť domu.

Textilné doplnky

Vankúše, pléd, deka alebo prehoz cez sedačku - doplnky z textilu dodávajú miestnosti nádych vrelosti, pohodlia a príjemnej atmosféry. Okrem toho vám, samozrejme, leňošenie, čítanie alebo sledovanie obľúbeného filmu pri víne ešte viac spríjemnia.

Interiér domu v Bratislave

 

V obývačke sa budú tiež dobre vynímať dekoračné koberčeky alebo imitácie zvieracej koži. Nebojte sa experimentovať s nevšednými tvarmi koberčekov. Pri výbere farieb textilných doplnkov sa riaďte „pravidlom TRI“ - zvolíte si tri dominantné farby a tri vzory, ktoré sa budú prelínať celým interiérom miestnosti.

Interiér v okrese Detva

Izbové rastliny

Vo veľkom priestore miestnosti sa budú krásne vynímať výrazne stále zelené rastliny - výborne vyzerá fikus alebo palma. Medzi vhodné rastliny patrí tiež dracena, ktorá navyše nevyžaduje ani veľa špeciálnej starostlivosti. Rastliny umiestnite do špecifického kvetináča , ktorý sám o sebe poslúži ako moderný doplnok. Zeleným izbám svedčí ratanový kvetináč z prírodných materiálov alebo textilný kvetináč s úchytkami pre jednoduchšie prenášanie z miesta na miesto. 

 

Malý nábytok

Asi ako v každej obývacej izbe i v tej vašej sa pravdepodobne nachádza pohovka s konferenčným stolíkom, pár poličiek či knižnica a obývacia stena. Skúste základný nábytok doplniť aj o drobnejšie kúsky - taburetky, podnožky a odkladacie stolíky, ktoré nebudú pôsobiť ťažkopádne a zároveň nadčasovo.

Interiér domu